Villa

2-6 personen    3 slaapkamers    2 badkamers    gratis wifi    villa

Villapark “The Pearl” is een schitterend park met 18 woningen.
Het park ligt op het oostelijk gedeelte van het eiland Curaçao, Sta Catarina, dichtbij de populaire stranden zoals Mambo Beach en op 15 min. afstand van de hoofdstad Willemstad.Om heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven hebben de woningen een groot overdekt terras. De woningen zijn voorzien van een internet aansluiting en TV. In de besloten en aangelegde tropische tuin met privé zwembad kunt u heerlijk genieten, onder het genot van een drankje of een heerlijke tropische cocktail. "The Pearl" ligt aan de rand van de luxe wijk "La Quinta Villa´s" en is een rustig, ruim opgezet park in een grote tropische tuin in Santa Catharina vlakbij de Noord-Oost kust. De woning ligt op een steenworp afstand van de St. Jorisbaai, binnen 15 auto-minuten van de mooiste stranden en het centrum van Willemstad. Wilt u genieten van een korte vakantie of een langer verblijf in Curaçao, dan kunnen wij onze woning van harte aanbevelen. De woning is ingericht voor maximaal 6 personen. Het park is niet toegankelijk zonder de toegang's sleutel. De bewoners kunnen d.m.v. een video de bezoekers bij de toegangspoort herkennen en op afstand de toegangspoort bedienen.

De woning is gebouwd in 2010 en heeft een totaal woonoppervlakte van 130m. De villa is comfortabel ingericht. De woning heeft 3 ruime 2 persoons slaapkamers voorzien van airco. Daarnaast heeft het huis 2 complete badkamers met toilet.
De tropisch ingerichte woonkamer is voorzien van een eethoek en lounge bank. Vanuit de lounge bank kunt u heerlijk naar TV kijken, een cd beluisteren of gewoon de radio aanzetten. Er is een vaste wifi verbinding aanwezig.
In de afgesloten tropische tuin vindt u een privé zwembad met een ruim pooldek waar u heerlijk kunt zonnen, zwemmen en barbequeen.
Het overdekte terras (gunstig gelegen op de wind) is voorzien van een lounge zet en een grote eettafel.
Wat is nu heerlijker om wakker te worden in de zon een duik te nemen in het zwembad en dan heerlijk te ontbijten op de porch.

Reserveren   Prijzen