De prijs voor villa 7 bedraag € 105,00 per nacht exclusief verbruik van elektra en water en 7% toeristenbelasting en voor villa nummer 8 € 95,00 per nacht. De meterstanden worden bij aankomst en vertrek in bijzijn van huurder opgenomen.

Dit met een minimumverblijf van 7 nachten. Het maximaal aantal personen is zes bij vila 7 en vier bij vila 8. Uiteraard kunt u de villa ook voor een langere periode huren. Neem contact met ons op voor prijzen voor één, twee of meerdere maanden..

Reservering en Betaling
Na reservering ontvangt de huurder per e-mail een factuur voor een aanbetaling van 10% van de huursom . Deze factuur dient binnen 8 dagen te worden voldaan. Na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief. Door het betalen van de aanbetaling verklaart huurder zich akkoord met de huurvoorwaarden. Indien de betaling niet binnen deze termijn is ontvangen, vervalt de reservering. Het restant van de huursom dient uiterlijk 4 weken voor de aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Indien de reservering binnen 4 weken voor de aankomstdatum tot stand komt, dient de gehele huursom terstond te worden voldaan.

Prijzen
De prijzen voor de villa’s voor 2023 zijn als volgt:

Villa 7 met drie slaapkamers: per week € 735,00 exclusief 7% toeristenbelasting
Villa 8 met twee slaapkamers: per week € 665,00 exclusief 7% toeristenbelasting

Borgsom: € 400,00
Water en Electra wordt achteraf verrekend (borg) op basis werkelijk verbruik.
Prijzen zijn exclusief eindschoonmaak a € 100,00

De villa's   Foto's   Reserveren