Villa 7:  1-6 personen    3 slaapkamers    2 badkamers     gratis wifi

Villa 8:  1-4 personen    2 slaapkamers    2 badkamers     gratis wifi

Villapark “The Pearl” is een schitterend park met 17 villa's. Het park ligt op het oostelijk gedeelte van het eiland Curaçao aan de rand van natuurpark Koraal Tabak en de Sint Jorisbaai en eveneens dichtbij de populaire stranden zoals Mambo Beach en op 15 min. afstand van de hoofdstad Willemstad. Om heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven hebben de woningen een groot overdekt terras. De villa's zijn voorzien van een internet aansluiting en Nederlandse TV. In de besloten en aangelegde tropische tuin met privé zwembad kunt u heerlijk genieten, onder het genot van een drankje of een heerlijke tropische cocktail. "The Pearl" ligt aan de rand van de luxe wijk "La Quinta Villa´s" en is een rustig, ruim opgezet park.. Wilt u genieten van een korte vakantie of een langer verblijf in Curaçao, dan kunnen wij onze villa's van harte aanbevelen. Het park is alleen toegankelijk met toegang sleutel.

De villa's zijn gebouwd in 2010 en hebben beide een totale woonoppervlakte van 130 m2. De villa's zijn comfortabel ingericht. Villa 7 heeft drie slaapkamers en villa 8 heeft twee slaapkamers, allen voorzien van airco.

Daarnaast hebben de villa’s twee complete badkamers met toilet. De tropisch ingerichte woonkamer is voorzien van een eethoek en lounge bank en er is een vaste wifi verbinding aanwezig. In de afgesloten tropische tuin vindt u een privé zwembad met een ruim pooldek waar u heerlijk kunt zonnen en/of zwemmen. Het overdekte terras is voorzien van een lounge set en een grote eettafel. Wat is nu heerlijker om wakker te worden in de zon een duik te nemen in het zwembad en dan heerlijk te ontbijten op de porche.

De prijs voor villa 7 bedraag € 105,00 per nacht exclusief verbruik van elektra en water en 7% toeristenbelasting en voor villa nummer 8 € 95,00 per nacht. De meterstanden worden bij aankomst en vertrek in bijzijn van huurder opgenomen.

Dit met een minimumverblijf van 7 nachten. Het maximaal aantal personen is zes bij villa 7 en vier bij villa 8. Uiteraard kunt u de bungalow ook voor een langere periode huren. Neem contact met ons op voor prijzen voor één, twee of meerdere maanden.

Foto's   Reserveren   Prijzen